Днес започна полагането на износващия пласт асфалт на бул. Христофор

...
Днес започна полагането на износващия пласт асфалт на бул. Христофор
Коментари Харесай

Пускат движението по бул. „Христофор Колумб“ в понеделник

Днес стартира полагането на износващия слой асфалт на бул. " Христофор Колумб ". Ще се работи до късните часове, с цел да не се прекъсва софтуерния развой, това е споделил зам.-кметът на Столична община Евгени Крусев по време на инспекцията си на строителния обект, оповестиха от общината.
 
Движението по бул. " Христофор Колумб " ще бъде възобновено напълно в понеделник. Асфалтирането ще се извърши през днешния ден, а за на следващия ден остават довършителни действия като полагане на маркировка и слагане на отвесна сигнализация, написа в известието.
 
Във вторник стартира ремонтът на " Източна дъга " в сектора от кръговото на ул. " Продан Таракчиев " до квартал " Христо Ботев ".
 
Движението ще бъде затворено напълно, като ще се пропущат единствено колите на хора, които имат офиси в региона. През почивните дни работят пет асфалтови бази в София. В момента се асфалтират пътните платна на бул. " България ", работи се по бул. " Пенчо Славейков " и бул. " Арсеналски ". Целта ни е главните поправки да приключат за първия образователен ден, когато трафикът ще се усили, е споделил още Крусев.
 
Интензивно се работи и на ул. " Граф Игнатиев ". В момента се построява релсовият път в зоната на кръстовището на ул. " Граф Игнатиев " с ул. " Г.С.Раковски ". Очакваме при започване на септември кръстовището да бъде готово. В момента се редят плочки по площад " Славейков " и по площад " Гарибалди ".-->
 
Работи се и в градинката на църквата „ Свети Седмочисленици “, като напълно обектът ще завърши в края на октомври, пишат от Столична община.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР