Днес започна делото срещу украинския гражданин, обвинен в причиняване на

...
Днес започна делото срещу украинския гражданин, обвинен в причиняване на
Коментари Харесай

До 20 години затвор за Станислав, убил на Тракия Ивайло и бременната Северина

Днес стартира делото против украинския жител, упрекнат в причиняване на ПТП с двама починали на автомагистрала " Тракия “, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg . Станислав Пислар изиска посредством юриста си Нели Маркова делото да се гледа в кратко правосъдно произвеждане, само че с разпит на две движимости лица - Венета Глухарова и Боряна Мечкарска. Според защитничката Пислар не отхвърля, че е използвал опиат, само че това е станало в позволено време и място, т.е. тетрахидроканабинолът не му е повлиял по време на злополуката.

Това искане бе утвърдено от съда, което наложи отлагането на делото поради разпита на двете движимости лица. И макар че ще е кратко правосъдно произвеждане, Пислар не може да се възползва от 1/3 по-ниска присъда, защото оспорва експертизите за опиата и въздействието му. Наказанието, което може да получи, е сред 5 и 20 години затвор.

Спрямо 27-годишния Паслар е импортиран обвинителен акт за това, че на 28.05.2018 година, на автомагистрала " Тракия “, област Пловдив, при ръководство на моторно транспортно средство – товарен автомобил, влекач " Волво “ с полуремарке " Шмитц “, е нарушил разпоредбите за движение  и по несъобразителност е предизвикал гибелта на 34-годишния Ивайло Минчев и на 32-годишната Северина Коралска, като действието е осъществено след приложимост на наркотични субстанции – марихуана, и от него е настъпила гибелта на повече от едно лице, като казусът е изключително тежък – закононарушение по чл.343 ал.3 пр.2 и пр.5 писмен знак Б, прочие 2 във връзка ал.1 писмен знак В по отношение на чл.343 ал.1 от Наказателния кодекс.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР