Днес за първи път пуснахме в обращение т.нар. зелен билет“,

...
Днес за първи път пуснахме в обращение т.нар. зелен билет“,
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова с горещ коментар за “зеления билет” в София

Днес за първи път пуснахме в обращение така наречен „ зелен билет “, който цели да подтиква повече хора да слязат от персоналните си коли и да употребяват градския превоз. От сутринта до този миг са продадени над 10 хиляди „ зелени билета “. Това сподели пред публицисти кметът на София Йорданка Фандъкова за превишените фини прахови частици във въздуха в столицата и продажбата на „ зелен билет “ като мярка.

„ В последните 3-4 дни, каквито бяха и прогнозите, се получиха съществени превишения на равнищата на фини прахови частици “, разяснява тя.

„ Снощи до късно работиха сътрудниците, с цел да могат да изчислят вчерашните превишения и решението ми за „ зелените билети “ да бъде законосъобразно. Въпреки че прогнозата за през днешния ден беше по-добра към момента виждаме, че не се е осъществила. Въвеждането на билета беше напълно в точния момент “, изясни Йорданка Фандъкова.

„ Хората имат опция да закупят билетите на всички места. Там, където свършат, при водачите или на касите, се зареждат още веднъж “, съобщи тя.

Източник: Пик
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР