Днес за първи път феновете на киното могат да гледат

...
Днес за първи път феновете на киното могат да гледат
Коментари Харесай

`Диви и щастливи`: най-скъпата българска продукция, с бюджет от 2.5 млн. лева

Днес за първи път почитателите на киното могат да гледат формалния филмов откъс на кино лентата „ Диви и щастливи “, в който си партнират звездите Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Дария Симеонова и известният швейцарец Базил Айденбенц. Бюджетът му надвишава 2.5 млн. лв., което го трансформира в една от най-скъпите български продукции за всички времена. 

Трейлърът демонстрира основни подиуми от българската рамантична екшън-комедия и нови лица – Асен Блатечки, Калин Врачански, Явор Бахаров и Бен Крос, които също са част продукцията. Екипът мълчи за останалите родни звезди, които влизат в облиците на колоритни герои от кино лентата.

Историята е насочена към смелата и борбена жена, която има потребност от повече самочувствие, с цел да реализира фантазиите си и да откри щастието. Характерно за кино лентата е непрекъснатата промяна на декори и визии. Действието се придвижва през най-красивите места в София, Варна, Велико Търново и Русе, а героините на Яна Маринова и Луиза Григорова-Макариев непрестанно сменят перуки и облекла, с цел да останат неразпознаваеми за полицията, която ги преследва, само че най-много да се скрият от най-хубавия контрольор в страната – Донев (в ролята Александър Сано). Той има забележителен опит със залавянето на нарушители за по-малко от 24 часа, само че не може разгадае дейностите на две решени на всичко дами.

Постоянното преобличане, наситените с адреналин екшън-сцени и съвременен комизъм са основните детайли в най-новия български филм, който се трансформира в казус за родното кино, тъй като продуцентите му подписаха договорка за интернационално разпространяване още преди да бъдат приключени фотосите. Именно по тази причина огромна част от разговора е на британски език. Филмът е извършил всички условия на дистрибутора за екшън – в него има каскади с коли, мотори, бъгита, също по този начин подиуми с хеликоптер и аероплан.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР