Днес, за да запазим демокрацията и правовият ред, трябва да

...
Днес, за да запазим демокрацията и правовият ред, трябва да
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Силният и обединен ЕС трябва да бъде съхранен

Днес, с цел да запазим демокрацията и правовият ред, би трябвало да осигурим преди всичко сигурността. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на полемика " Възможна ли е Европа преди всичко ".

Имаме доста тежки спорове отвън Европа. Нека напомним какво се случи с Арабската пролет, в Близкия Изток, което докара до разрушването на това, което имаме като ред в Европейския съюз, съобщи Цветанов.

В момента имаме мощен и единен Европейски съюз, който би трябвало да бъде съхранен. Имаме свободно пътешестване в Европейския съюз. Това е право, само че не е даденост и ние би трябвало да го пазиме, уточни ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Нека погледнем и това, което се случва в Черно море и Балтийския район. Съединени американски щати са стратегически сътрудник по търсене на решение по тези въпроси, тъй като ние единствено със личните си запаси не можем да се оправим. Трябва да погледнем по какъв начин можем да изградим сигурността в интегриран метод с останалите ни сътрудници, сподели още Цветан Цветанов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР