Днес за четвърти пореден път ще бъде отбелязан Денят в

...
Днес за четвърти пореден път ще бъде отбелязан Денят в
Коментари Харесай

Отбелязваме Деня в памет на загиналите мотористи

Днес за четвърти следващ път ще бъде маркиран Денят в памет на починалите мотористи и в поддръжка на потърпевшите мотоциклетисти. Това е годишно събитие. То обичайно се организира в третата неделя на месец септември и тази година ще е на 15 септември. Партньор в самодейността е ГДНП – Министерство на вътрешните работи, оповестиха уредниците.

„ Ще се съберем в доста български градове и ще покажем на хората, които сме обичали и уважавали, че те не престават да са в сърцата ни и да са с нас. Мирно, добродушно и с почит ще почетем паметта на починалите ни другари, братя и сестри. Ще дадем кураж и на потърпевшите мотоциклетисти, и на роднините и околните на починалите. Защото ние сме с тях – тяхната борба е и наша борба, тяхната тъга е и наша тъга.

Кръвната война по българските пътища продължава. И през миналата година от този свят си отидоха доста български мотоциклетисти. Заминаха там, където мото сезонът е безконечен. А нас ни оставиха със счупени сърца и безсилни…

Затова и тази година ще се съберем в Деня в памет на починалите мотористи и в поддръжка на потърпевшите мотоциклетисти. На 15 септември 2019 година в цяла България:

– ще фокусираме по съответен метод вниманието на всички участници в пътното придвижване върху нас – мотористите;
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР