Днес якутският Хидрометцентър побърза да успокои холивудската звезда Леонардо ди

...
Днес якутският Хидрометцентър побърза да успокои холивудската звезда Леонардо ди
Коментари Харесай

Синоптици от Якутия успокояват ужасения ди Каприо: Климатични промени няма, -60 градуса е норма

Днес якутският Хидрометцентър побърза да успокои холивудската звезда Леонардо ди Каприо, който напълно съществено се изплаши от локалните студове. По-рано артистът разгласява в профила на своя фонд в Инстаграм обезпокоителен пост за температурните върхове в селото Оймякон , известно от край време като най-студеното обитаемо място на Земята, оповестява телевизионният канал НТВ. " В това сибирско село термометрите се счупиха, когато температурата падна до минус 62 градуса! Такова нещо не се е случвало от 15 години насам! Климатичните промени са действителна опасност за локалните ", написа Лео в поста.

Якутските синоптици обаче изобщо не се забавиха с отговора. Те описаха на холивудската звезда, че 60-градусовите студове за тази околност са си норма, също така, тази зима в Оймякон даже може да се дефинира като топла: в този момент там температурата е единствено някакви си минус 25 градуса по Целзий. Това е с цели четири градуса над нормата.

Трябва да се означи, че тематиката за студа и зимата ди Каприо повдига освен в своята социална активност, само че и в киното: от " Титаник ", в който героят му замръзва в ледените води на Атлантика, до " Възвръщенецът ", където артистът се снима на огромния мраз на процедура без облекла.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР