Днес взех участие в среща на лидера на Политическа Партия

...
Днес взех участие в среща на лидера на Политическа Партия
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ е солидарен и ще окаже подкрепа на Украйна

Днес взех присъединяване в среща на водача на Политическа Партия Бойко Борисов с Iryna Shatohina и Dinara Habibullaieva, представители на Європейська Солідарність. Динара, която е общински консултант в Киев и нейната сътрудник, дойдоха в София, с цел да вземат присъединяване в провеждащия се у нас Зимен университет на Организацията на европейските студенти демократи European Democrat Students, написа на страницата си във Facebook водачът на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев.

" По време на срещата, в която присъединяване взеха още зам.-председателят на партията Даниел Митов, членът на ИК на Деница Сачева и представители на Младежи, Ирина и Динара споделиха с нас за обстановката, в която се намира страната им, разказвайки от първо лице за ужасите на войната - разрушенията и последствията за цивилното население, които тя нанася ", прецизира Георгиев.

" Г-н Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изрази за следващ път солидарността си и съобщи, че ще поддържа всички старания на българската страна за оказване на цялостна поддръжка за нашите сътрудници в Украйна ", написа още водачът на Младежи .



 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР