ДНЕС Вятърът в повечето райони ще стихне. Максималните температури ще

...
ДНЕС Вятърът в повечето райони ще стихне. Максималните температури ще
Коментари Харесай

Иде дъжд! Пригответе чадърите

ДНЕС

Вятърът в множеството региони ще стихне. Максималните температури ще бъдат позитивни сред 1 и 9 градуса. Със стоплянето на температурите, там, където и завалял сняг, ще премине в дъжд над съвсем цялата страна, а до вечерта ще спре в Южна България.

Атмосферното налагане последователно ще се покачва. Над Черноморието ще духа сдържан вятър от запад-югозапад. Привечер по южното крайбрежие ще се появи междинна и висока облачност. Максималните температури ще са сред 6° и 9°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Температурата на морската вода е 8°-9°. Над планините ще е най-вече облачно. На доста места ще има слаби превалявания от сняг, под към 1200 метра - от дъжд. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 2°, на 2000 метра - към минус 3°.

УТРЕ

В събота се чака слаб до сдържан вятър и преобладаващо заоблачаване с изключение на над западните елементи на страната, където облачността ще е раздрана. Валежите над цялата страна ще отслабнат и спрат. Температурите ще бъдат от 2 до 10-11.

ВДРУГИДЕН

В неделя още веднъж чакаме превалявания от дъжд. Слаби валежи ще има над цялата страна. Температурите ще бъдат по-високи сутринта, а следобяд последователно ще паднат до 4-5 градуса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР