Днес вятърът ще отслабне, но ще остане умерен, от северозапад.

...
Днес вятърът ще отслабне, но ще остане умерен, от северозапад.
Коментари Харесай

Опасно ветровито и утре

Днес вятърът ще отслабне, само че ще остане сдържан, от северозапад. Валежите и в източните региони ще спрат, а облачността на всички места ще намалее до слънчево. Максимални температури - сред 15° и 22°.

В планините ще духа мощен северозападен вятър. Ще бъде най-вече слънчево, само че студено за края на септември с оптималната температура на 1200 метра към 4°, а на 2000 метра - минус 3°.

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно. Вятърът ще се ориентира от североизток. Минималните температури ще са от 1-2° тук-там по високите полета на Западна България, където ще се образуват и слани, до 10-12° по Южното Черноморие.

Утре ще бъде най-вече слънчево, само че хладно за сезона. В следобедните часове ще има краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа сдържан, в югоизточната половина на страната, и краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 14° и 19°, в София – към 14°.

През нощта против четвъртък вятърът ще отслабне, в обособени региони в Западна България ще стихне. В четвъртък и петък ще бъде слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността, най-вече висока. Сутрин ще е студено, тук-там с условия за слаби слани. Дневните температури ще се покачват, по-чувствително втория ден, когато вятърът ще се ориентира от изток-югоизток. В събота ще бъде още малко по-топло, само че с повече облачност, тук-там са вероятни и краткотрайни валежи. В неделя ще доминира облачно време и на повече места ще вали дъжд. Вятърът още веднъж ще се ориентира от изток-североизток и ще се усили. Дневните температури още веднъж ще се намалят.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР