Днес вятърът ще отслабне, а температурите ще бъдат малко по-високи

...
Днес вятърът ще отслабне, а температурите ще бъдат малко по-високи
Коментари Харесай

Вятърът отслабва, температурите се повишават

Днес вятърът ще отслабне, а температурите ще бъдат малко по-високи от вчерашните, демонстрира прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Минималните температури ще са сред минус 2° и 3°. Днес ще бъде най-вече слънчево със слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 8° и 13°, в София към 8°. Атмосферното налягане в утринните часове ще бъде близо до междинното за месеца. През деня едва ще се намали. 

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 8°-9°. Температурата на морската вода е 7°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над планините ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места е допустимо да превали слаб сняг. Ще духа сдържан вятър от изток, който денем последователно ще се ориентира от юг, а по най-високите елементи на Рила и Пирин от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 4°, на 2000 метра - към минус 4°.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР