Днес всичко ни се струва много лично, дори нещата, които

...
Днес всичко ни се струва много лично, дори нещата, които
Коментари Харесай

Трите зодии, за които 6 януари ще бъде много труден ден

Днес всичко ни се коства доста персонално, даже нещата, които нямат никаква връзка с живота ни. Сякаш привличаме негативността и я преглъщаме като горчиво хапче.

Вижте повече за това, за кои зодии през днешния ден денят ще бъде извънредно сложен и с надявайте да не сте от тях:

1. Дева
(23 август - 22 септември)


Говорейки за „ горчиво хапче “, наподобява, че през днешния ден ще „ преглътнете “ задоволително нелепости, които ще ви стигнат за цялостен живот. Това, което се има поради тук, е, че може да не сте в положение да се справите с още един „ съвет по какъв начин да извършите тази година супер щастлива! “

Изкуственото благополучие на хората към вас ви лази по нервите през днешния ден по подобен метод, че може и да не съумеете да се спрете да им кажете всичко в очите. 

По време на лунна съпротива на Меркурий всичко ви къса нервите, изключително хората и тяхното безпределно говорене. Ще приемете нещата по неверен метод през днешния ден. 

2. Скорпион
(23 октомври - 21 ноември)


Тъй като сте допустимо най-духовни, вие сте се научили да практикувате самообладание... и добрина. 

Но знаете, че имате страна, която може да бъде много неприятна, и предпочитате да не я показвате на света. Въпреки това Луната в Меркурий е тук, с цел да срине вашите стремежи изцяло.

Нека го кажем по този начин: през днешния ден ще покажете най-лошото от себе си . Вие намирате дефекти във всичко и във всеки през днешния ден и ще покажете на всички какво чувствате към тях. Нищо няма да скриете и всичко ще си кажете, а както знаем, думите ви жилят.

3. Риби
(19 февруари - 20 март)


Трудните дни за вас значат тъжни дни. Днес може да попаднете в обстановка, в която някой, който обичате, ви каже нещо жестоко, или изцяло безчувствено, и извинението му ще бъде: „ Хей, просто се пошегувах! “

За жал на вас не ви е смешно и „ шегата “ няма да ви накара да се смеете. Всъщност вие приемате това за много персонално, защото  вярвате на този човек и го обичате. 

Начинът, по който приемате казаното показва, че в действителност вие сте жертвата, характерност, която ненавиждате; не желаете да бъдете жертва, само че няма да можете да се чувствате по различен метод, откакто този човек видимо се „ обърне “ против вас.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР