Днес всичко е обречено на късмет и енергията на деня

...
Днес всичко е обречено на късмет и енергията на деня
Коментари Харесай

Добри дни за Лъва, Раците лекуват стари рани


Днес всичко е обречено на шанс и силата на деня носи триумф в делата. Благоприятен интервал за домакинска работа. Можете да изхвърлите остарели ненужни неща - това ще почисти енергийното пространство на дома.

Овен – Марс влезе в знака Близнаци. Това основава малко напрежение, което може да се употребява и за положителни неща. Всичко, което употребявате - своята креативност и въображение, може да бъде доста сполучливо през днешния ден.

Телец – Може да получите специфична оферта, само че към момента не сте в положение да вземете решение дали да кажете „ да “ на нея. Не бива да бързате! Особено когато става въпрос за неща, които засягат фамилията ви. Не забравяйте да го обсъдите с колегата си, преди да дадете отговор!

Близнаци – Марс влезе във вашия знак, което е доста удобно за вас. Дава ви такава движеща мощ, която можете да употребявате, с цел да постигнете задачите си във всичко, в това число в персоналния си живот и финансите. Днес това се демонстрира по някакъв метод. Просто се пригответе за положителното!

Рак – Не бива да потискате възприятията си. Раните, които носите в себе си, могат да се отровят изцяло с времето. Намерете си отдушник, заемете се с нещо, което ви е прелестно да вършиме, срещнете се с другари и си поговорете.

Лъв – Събитията стават толкоз интензивни, че даже вие, които сте задоволително калени в борби, не успявате да ги следвате. Все отново бъдете нащрек, тъй като можете да очаквате доста положителни неща, обърнете им внимание!

Дева – Днешният ден може да ви даде мотив за вълнуващи любовни конспирации. В любовта нещо остаряло може да се появи още веднъж в този момент: или под формата на човек, място или нещо друго. В приключението остарялото и новото са вълнуващо смесени.

Везни – Справяте се добре, в случай че предпочитате да избягвате проблематични обстановки през днешния ден. Вашите звезди демонстрират, че към момента не сте подготвени за борба, просто е време да съберете сили. Направете равносметка както нормално и се подгответе за борбата.

Скорпион – Днес може да извършите огромен пробив в прочут смисъл. Независимо дали става въпрос за семейство, връзка, недвижими парцели или финансови въпроси, най-сетне можете да постигнете прогрес. Дори в нещо, което към този момент сте считали за неразрешимо.

Стрелец – Днес никой и нищо не може да ви командва: най-сетне правете каквото и както желаете. Може даже да си позволите да кривнете малко от пътя или неочаквана промяна на посоката в някои от проектите ви. Марс ви изпраща спонтанни сили.

Козирог – При фамилни разногласия през днешния ден съотношението на силите ще е във ваша изгода. Можете да намерите безапелационни причини и ориста ще направи по този начин, че вашите причини да бъдат неотложно подкрепени.

Водолей – Вече не можете да отлагате решение, което сте обмисляли дълго време. Партньорът ви дълго време ви кара да извършите нещо. Или някаква работа или ремонтът към къщата са станали неизбежни. А може би на няколко фронта по едно и също време.

Риби – Дни наред не можете да си починете, не сте си дали метод да се отпуснете. И тялото ви страда доста от непрекъсната работа и гонене. Ако другар ви предложения на среща през днешния ден, приемете го като знак. Като избавителен пояс.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР