Днес всички украински бежанци ще бъдат изведени от лагера в

...
Днес всички украински бежанци ще бъдат изведени от лагера в
Коментари Харесай

НС ще изслуша Калина Константинова. Извозват бежанците от Елхово към базите в страната

Днес всички украински бежанци ще бъдат изведени от лагера в Елхово и извозени до държавни почивни бази навътре в страната - в Пампорово, Боровец и Старозагорски минерални бани.

Директорът на Агенцията за бежанците Мариана Тошева сподели, че буферният център в Елхово е бил краткотраен.

Също през днешния ден, по искане на ГЕРБ, Народното събрание ще изслуша вицепремиера Калина Константинова за обстановката с бежанците у нас. „ Общественото мнение към този момент произнесе своята присъда - нейната оставка. Ние обаче желаеме преди да пристигна нейната оставка, тя да продължи да идва тук и до момента в който вие гледате усмивката ѝ, да ви е позор “, съобщи от парламентарната естрада Радомир Чолаков от ГЕРБ.

За момента за оставка на Константинова се приказва единствено от страна на ГЕРБ. Деница Сачева - някогашен обществен министър, разяснява през днешния ден пред bTV следното: " Тази жена е вицепремиер по дейно ръководство и явно демонстрира, че не познава институциите и не знае те по какъв начин работят “.

Малко по-късно стана ясно обаче, че от ГЕРБ не считат тематиката за бежанците като задоволително мощна за избор на съмнение, по тази причина ще я опаковат дружно с енергетика, само че към момента не са подготвени с претекстовете.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР