Днес времето ще се задържи със значителна предимно средна и

...
Днес времето ще се задържи със значителна предимно средна и
Коментари Харесай

Очаква ни облачен вторник, температурите ще са между 25 и 30 градуса

Днес времето ще се задържи със забележителна най-вече междинна и висока облачност, с по-съществени разкъсвания над Южна България. Около и след обяд, тук-там основно над планинските и северозападните региони, ще се развие и купесто-дъждовна облачност и ще превали и прегърми.
Максималните температури ще са сред 25 и 30 градуса, по-ниски по Черноморието, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.
Над Черноморието облачността ще е по-често забележителна, само че превалявания са малко евентуални. Ще духа до сдържан юг-югоизточен вятър.
Максималните температури ще са сред 17 и 21 градуса. Температурата на морската вода е 14-16 градуса. Вълнението на морето ще е 2 бала.
Над планините облачността ще е забележителна - междинна и висока. На места основно в следобедните часове кратковременно ще превали. Ще духа слаб до сдържан вятър от южната четвърт. Максимална температура на 1200 метра - към 23 градуса, на 2000 метра - към 15 градуса.
През идващите два дни ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, в сряда основно над северната и западната част от страната, а в четвъртък и над останалите региони. Ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици.
Временно интензивни и обилни по количество ще са през първия ден тук-там в Северозападна, а през втория - в Централна България.
Вятърът ще е слаб до сдържан най-вече от изток. В сряда към момента ще е относително топло, оптималните температури в по-голямата част от страната ще са сред 25
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР