Днес времето ще се задържи предимно облачно и на отделни

...
Днес времето ще се задържи предимно облачно и на отделни
Коментари Харесай

Днес ще превалява на места

Днес времето ще се задържи най-вече облачно и на обособени места ще превали слаб дъжд, в северозападните региони - дъжд и сняг.

В Източна България и по долината на Струма ще духа слаб юг-югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат най-вече сред 3° и 8°.

През първата половина от идната седмица в по-голямата част от страната ще се задържи относително топло за втората половина на януари. Ще доминира облачно време. В понеделник вероятността за превалявания е дребна, само че по здрач и през нощта против вторник, с намаляване на температурите, в Северозападна България ще завали сняг. Във вторник и сряда тук-там ще превалява слаб дъжд, в северозападните региони – дъжд и сняг, в планините над 1000-1200 м – сняг. В сряда се покачва вероятността за по-съществени превалявания от дъжд тук-там в Югоизточна България.

В четвъртък от север-североизток ще стартира намаляване на температурите, което ще продължи и в петък. Отначало ще се намалят температурите в Северна България, а в петък - и в по-голямата част от Южна България. Ще има и валежи: в четвъртък в Северна България - от сняг, в Южна и по Черноморието – от дъжд; в североизточните региони са вероятни поледици. В петък, със захлаждането, и тук-там в Южна България дъждът ще минава в сняг. В Родопската област са вероятни по-съществени количества дъжд.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР