Днес времето ще е слънчево, в сутрешните часове в отделни

...
Днес времето ще е слънчево, в сутрешните часове в отделни
Коментари Харесай

Днес времето ще е слънчево

Днес времето ще е слънчево, в утринните часове в обособени котловини видимостта ще е понижена. Преди обяд над източните, а по-късно денем и до среднощ и над останалата част от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места още веднъж ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Има условия за градушки. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 24° и 29°, за София – към 24°.

 

В планините преди обяд ще е най-вече слънчево, по върховете – мъгливо. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там още веднъж ще има краткотрайни, в обособени региони и краткотрайно интензивни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан, краткотрайно и мощен вятър от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра – към 10°.

По Черноморието облачността ще е по-често забележителна. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд, съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 23-26°. Температурата на морската вода е 20-22°. Вълнението на морето ще е към 3 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР