Днес времето ще е предимно слънчево и топло, с максимални

...
Днес времето ще е предимно слънчево и топло, с максимални
Коментари Харесай

Времето ще ни радва с много слънце и днес

Днес времето ще е най-вече слънчево и топло, с оптимални температури сред 13 и 18 градуса, заяви дежурният синоптик Боряна Маркова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
В утринните часове на обособени места видимостта ще е понижена. Минималните температури ще са сред минус 4° и 1°, а оптималните ще са сред 13° и 18°. Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще е без основна смяна. По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад, който след обяд ще се ориентира от север-североизток. Максимални температури сред 9° и 12°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа ще е слаб до сдържан северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра – към 2°.
Във вторник от изток-североизток, за малко, ще проникне малко по-студен въздух. Ще бъде най-вече слънчево, тук-там, основно в Северна България и по Черноморието, ще има краткотрайни нараствания на облачността. Минималните температури ще са сред минус 3° и 2°, оптимални – най-вече сред 10° и 15°.
В средата на седмицата вятърът още веднъж ще се ориентира от запад-северозапад. Ще има променлива облачност. Преобладаващите минимални температури ще са сред минус 1° и 4°, оптималните в сряда сред 12° и 17°, в четвъртък, когато облачността ще е по-често забележителна - с 1-2 градуса по-ниски.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР