Днес времето ще е облачно, на много места с валежи

...
Днес времето ще е облачно, на много места с валежи
Коментари Харесай

Облачно и дъждовно ще е времето днес

Днес времето ще е облачно, на доста места с превалявания от дъжд, обилни в западната половина от страната. Почти без превалявания ще остане в източните региони. С сдържан, по поречието на Дунав и в източните региони и краткотрайно мощен вятър от изток-североизток ще продължи да прониква леден въздух. В Северна България температурите ще се намаляват, в останалите региони ще са съвсем без дневен ход. Към 14 ч. температурите ще са най-вече сред 6° и 11°, в София - към 8°.

Над планините ще е облачно с превалявания от дъжд, тук-там със обилни количества. Над към 1700 метра дъждът ще минава в сняг, в Стара планина и на по-малка височина. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен югоизточен вятър. Максимална температура на 1200 метра – към 4°, на 2000 метра – към 1°.

Над Черноморието ще е облачно с валежи от дъжд. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от изток-североизток. Застудяването ще продължи. Максималните температури ще са сред 10° и 12°. Температурата на морската вода е 17°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР