Днес времето ще бъде предимно слънчево. Ще има и по-значителни

...
Днес времето ще бъде предимно слънчево. Ще има и по-значителни
Коментари Харесай

По-топло от обичайното в близките дни

Днес времето ще бъде най-вече слънчево. Ще има и по-значителни краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места в Западна България за малко ще превали и пригърми. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър, който до вечерта ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили. Максималните температури ще са най-вече сред 28° и 33°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър, който по-късно денем ще се ориентира от запад. Максималните температури ще са от 29° до 32°. Температурата на морската вода е 22°–24°, на север от нос Калиакра – към 20°. Вълнението на морето ще е 1–2 бала.

В планинските масиви на Западна България преди обяд ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността и тук-там за малко ще превали. След обяд облачността ще се раздра, в множеството региони до най-вече слънчево. Ще духа мощен, по най-високите елементи краткотрайно плевел югозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от запад и малко ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра – към 14°.

През нощта облачността ще е раздрана и на обособени места ще превали. Утре ще е най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, на обособени места със слаби валежи. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 26° и 31°.

През идващите дни до края на седмицата ще бъде най-вече слънчево. В четвъртък и петък в доста региони ще бъде и съвсем безшумно, през почивните дни – със слаб до сдържан югоизточен вятър и оптималните температури тук-там още веднъж ще надвишават 30°.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР