Днес времето ще бъде предимно слънчево, с увеличения на облачността,

...
Днес времето ще бъде предимно слънчево, с увеличения на облачността,
Коментари Харесай

Очаква ни слънчева неделя, температурите ще достигнат до 29 градуса

Днес времето ще бъде най-вече слънчево, с нараствания на облачността, само че единствено на обособени места. Главно в източните и планинските региони ще превали и прегърми, заяви дежурният синоптик от Национален институт по метеорология и хидрология Боряна Маркова. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 24 и 29 градуса. Атмосферното налягане едва ще се покачва, само че ще остане по-ниско от междинното за август.


Над Черноморието ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, на обособени места с валежи от дъжд. Ще духа слаб до сдържан север-северозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 26-27 градуса. Температурата на морската вода е 26- 28 градуса. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

Над планините ще доминира слънчево време. След обяд ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа мощен северозападен вятър, който по-късно денем последователно ще отслабва. Максимална температура на височина 1200 метра към 18 градуса, на 2000 м – 10 градуса.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР