Днес времето ще бъде неустойчиво. Още преди обяд над източните,

...
Днес времето ще бъде неустойчиво. Още преди обяд над източните,
Коментари Харесай

Времето ще бъде неустойчиво днес

Днес времето ще бъде неустойчиво. Още преди обяд над източните, а по-късно денем и до среднощ и над останалата част от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места още веднъж ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Има условия за градушки.

Ще духа слаб, в Източна България до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 24° и 29°, за София – към 24°.

Над планините в утринните часове ще е най-вече слънчево, по върховете – мъгливо. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там още веднъж ще има краткотрайни, в обособени региони и краткотрайно интензивни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра – към 10°.

По Черноморието облачността ще е по-често забележителна. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд, съпроводени с гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от североизток. Максималните температури ще са 23-26°. Температурата на морската вода е 20-22°. Вълнението на морето ще е 3, южно от Бургас – до 4 бала.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР