Днес времето отново ще бъде слънчево с временни увеличения на

...
Днес времето отново ще бъде слънчево с временни увеличения на
Коментари Харесай

Времето до края на почивните дни

Днес времето още веднъж ще бъде слънчево с краткотрайни нараствания на облачността.

Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад, в Източна България - от югоизток. Максималните температури ще са сред 27° и 32°, за София – към 28°, предава bTV.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 24-26°. Температурата на морската вода е 23-24°. Вълнението на морето ще бъде 1-3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра – към 15°.

На 23.09.2018 година, в 4 ч. и 54 мин. настава астрономическата есен.

През нощта ще е с раздрана облачност. В Дунавската низина ще се появи сдържан западен вятър. Минималните температури ще са най-вече сред 11° и 16°. Утре облачността ще е променлива, по-значителна в часовете до обяд. Ще духа слаб до сдържан запад-северозападен вятър, който вечерта в източните региони ще се ориентира от изток, а в останалата част от страната ще стихне. Максимални температури сред 26° и 31°, малко по-ниски по морския бряг.

През първата есенна седмица времето ще бъде много динамично , с чести промени напразно и температурите. Облачността ще е променлива.

През нощта против понеделник вятърът ще се ориентира от югозапад, в Източна България - сдържан. В понеделник температурите краткотрайно ще се покачат, повече в източната половина от страната, където тук-там ще доближават 30°-33°. В северозападните региони, където след обяд вятърът ще се обърне от северозапад, ще стартира намаляване на температурите.

През нощта против вторник вятърът в цялата страна ще се ориентира от северозапад и ще се усили. Във вторник ще бъде много прохладно и ще нахлува леден въздух. Температурите внезапно ще се намалят и дневните няма да надвишават 15°-20°.

През нощта против сряда вятърът краткотрайно ще отслабне и ще се ориентира от изток-североизток. Облачността ще бъде по-често забележителна, само че единствено на обособени места, основно в Източна България ще превали слаб дъжд. По най-високите елементи на планините е допустимо да превали сняг.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР