Днес времето остава без съществена промяна. В равнините ще е

...
Днес времето остава без съществена промяна. В равнините ще е
Коментари Харесай

До обяд в по-голямата част от страната ще е облачно и мъгливо

Днес времето остава без основна смяна. В равнините ще е мъгливо или с ниска слоеста облачност и на обособени места ще преръмява. В следобедните часове облачността ще понижава и видимостта ще се усъвършенства. Максималните температури ще са сред 12 и 17 градуса, в София- към 14.

В планините ще е слънчево през целия ден и ще има чудесни условия за разходки и туризъм. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 11 градуса, на 2000 метра – към 5 градуса.

До края на тази седмица основна смяна на времето не се чака. В нощните часове и преди обяд в равнинната част от страната ще бъде с ниска облачност или мъгла и в обособени региони ще преръмява. В следобедните часове облачността ще понижава и видимостта ще се усъвършенства. Повече слънце ще има през почивните дни. Максималните температури ще са най-често сред 13 и 18 градуса, а минималните – сред 2 и 7 градуса. Във вторник от североизток облачността ще се усили, само че основни превалявания не се чакат. Температурите малко ще се намалят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР