Днес времето над страната ще се задържи облачно, в равнините

...
Днес времето над страната ще се задържи облачно, в равнините
Коментари Харесай

Днес времето над страната ще се задържи облачно

Днес времето над страната ще се задържи облачно, в равнините и низините мъгливо. На обособени места ще има слаби валежи от дъжд. През деня облачността, основно над югозападните и тук-там в източните региони, краткотрайно ще се раздра. Ще е съвсем безшумно, в Източна България ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са най-вече сред 8° и 13°.

 

Над планините ще има забележителна облачност, която денем краткотрайно ще се раздра и намалее. Преди обяд на обособени места по високите елементи на планините ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан, краткотрайно до мощен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 4°, на 2000 метра – към минус 1°.

Над Черноморието ще има забележителна облачност, със слаби валежи от дъжд. по-късно денем облачността ще се краткотрайно ще се раздра. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максимални температури на въздуха 12°-14°, близка до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР