Днес Volvo обяви, че световната премиера на изцяло новото и

...
Днес Volvo обяви, че световната премиера на изцяло новото и
Коментари Харесай

Новото електрическо Volvo EX30 с премиера на 7 юни

Днес Volvo разгласи, че международната премиера на напълно новото и 100% електрическо пазарно предложение на марката- EX30, ще означи международната си премиера на 7 юни, като паралелно с това ще стартират да се одобряват и поръчки за неговото закупуване.

От Volvo анонсират, че EX30 ще бъде най-малкото SUV което марката в миналото е създавала, само че все пак електрическият автомобил ще предложи върхови параметри във връзка с системите за сигурност. Пример за това е системата за предизвестие за наближаващ велосипедист, която подава светлинен и звуков сигнал при опит за отваряне на врата, както и особено оразмеряване на купето и спомагателното подсигуряване на най-застрашените зони.



" Отдавна сме фокусирани върху сигурността в градска среда, където колите споделят пространство с пешеходци и велосипедисти ", споделя Оса Хаглунд, шеф на подразделението Център за сигурност. " С Volvo EX30 ние пренасяме сигурността в града на ново равнище, създавайки дребен SUV, който е ваш съвършен сателит за комфортно преживяване по време на ръководството, като в това време се грижи за вас и другите хора по натоварените улици на модерните градове ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР