Днес Volvo обяви, че наследникът на флагманското пазарно предложение на марката- XC90,

...
Днес Volvo обяви, че наследникът на
флагманското пазарно предложение на
марката- XC90,
Коментари Харесай

Наследникът на Volvo XC90 ще бъде електромобил. Ще има и лазерна радарна система

Днес Volvo разгласи, че наследникът на флагманското пазарно предложение на марката- XC90, ще бъде напълно електрически автомобил. Успоредно с това, от компанията споделиха, че той ще бъде оборудван с LiDAR лазерна радарна система, която ще бъде част от оборудването на всеки един от представителите на модела и е съществена част от системите за автономно ръководство.

Наследникът на Volvo XC90 ще бъде представен през идната година и в екипировката му ще бъдат включени върхови технологични решения, включително и системата LiDAR, разработка на Luminar и бордови компютър за автономно управление с процесор и система NVIDIA DRIVE Orin. Тази система ще помогне на компанията да увеличи още повече както удобството на борда, по този начин и сигурността на водата, неговите спътници, а и всички останали участници в пътното придвижване.

"Volvo Cars е и постоянно е била водач по отношение на сигурността ", коментира Хакан Самуелсон, изпълнителен директор на марката. "С съществуването на този хардуер, като стандартно оборудване, ние можем да продължим непрекъснатото усъвършенстване на системите за сигурност посредством обновявания по въздуха (over-the-air) и да вкарваме модерни високотехнологични системи за автономно управление, подсигурявайки нашата лидерска позиция в региона на безопасността ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР