Днес Volkswagen разпространи първите официални изображения и подробности за новата концептуална разработка

...
Днес Volkswagen разпространи първите
официални изображения и подробности за
новата концептуална разработка
Коментари Харесай

Tarok: Новият пикап на VW за Бразилия

Днес Volkswagen популяризира първите официални изображения и детайлности за новата концептуална разработка Tarok, която в най-скоро време ще бъде лансирана в Бразилия.

Концептуалният петместен VW Tarok е оборудван със система за задвижване на четирите колела, само че главната му отличителна линия е модулното товарно отделение, което може да бъде допълнително увеличено посредством на сгъваемият заден пакен на кабината и падащата врата на багажника.

Концептуалната версия на VW Tarok е оборудвана също по този начин с бордова мултимедийна система, климатична инсталация и цифров кокпит, който съчетава в себе си главните детайли за регулиране на подсистемите.

Tarok е оборудван с 1.4-литров, четицилиндров TSI бензинов мотор със 150 конски сили, който пък е комбиниран с шестсетпенна автоматична предавателна кутия и 4MOTION система за задвижване на четирите колела.

От Volkswagen разясняват, че базовото изпълнение на серийната версия на Tarok, която ще се отличава минимално от концепцията, ще бъде оборудвана с двулитров турбодизелов мотор със 150 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР