Днес Volkswagen обяви, че планираните от компанията инвестиции в хибридни

...
Днес Volkswagen обяви, че планираните от компанията инвестиции в хибридни
Коментари Харесай

Volkswagen Group пуска 75 електромобила на пазара

Днес Volkswagen разгласи, че плануваните от компанията вложения в хибридни технологии, електрическа подвижност и цифровизация за интервала 2020-2024 година ще бъдат увеличени и ще доближат съвсем 60 млрд евро.

33 млрд евро от плануваните вложения ще бъдат ориентирани само и единствено за нови решения в региона на напълно електрическата подвижност.

" Ще увеличим темпото още един път през идващите години с нашите вложения. Хибридизацията, електрификацията и дигитализацията на шата флота стават все по-важна област за нашия фокус ", споделя Херберт Дийс, изпълнителен шеф на VW Group, оповестява Агенция " Автопрес 2001 ".

От Volkswagen Group споделят също по този начин детайлности за по-дългосрочният си- 10-годишен, проект, съгласно който до 2029 година групата ще показа до 75 напълно електрически модела и модификации, както и към 60 хибридни оферти.

По отношение на напълно новия си индустриален комплекс, в който ще се сглобяват модели на разнообразни марки, от VW Group анонсират, че решение за местоположението му ще бъде взето до края на тази година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР