Днес внасяме доклад за референдум заедно с “Възраждане за това

...
Днес внасяме доклад за референдум заедно с “Възраждане за това
Коментари Харесай

БСП и “Възраждане внасят доклад за референдум за МОЧА

Днес внасяме отчет за референдум дружно с “Възраждане ” за това дали Паметника на Съветската войска столичани желаят да остане на мястото, където е. Това съобщи общинският консултант от Българска социалистическа партия Иван Таков.

“В момента виждаме да се правят противозаконни дейности от страната ”, счита Таков. Той настоя да знае къде е разрешението за градеж, къде е планът за реорганизация и реституция, координиран с Министерство на културата и Паметници на културата. Също и къде е проектът за сигурност и здраве. “Днес ще сезираме всички способени и виновни органи ”, разгласи общинският консултант. По думите му по днешна оценка паметникът коства над 20 млн. лева, като те са били събирани с дарения от българи. “С какво ще бъде сменен като бъде отстранен, с следващата безумна арт апаратура от Алиекспрес ”, запита Таков.

Той посочи, че в случай че страната не си извърши отговорностите и продължи да прави престъпления, те ще продължат с гражданските си митинги.

“Днес в 10:00 часа трябваше да имаме поредна среща с ПП-ДБ-СС. Те демонтираха паметта и културно-историческото завещание на София, което е голяма алена линия ”, добави той. Таков заподозря, че в понеделник ГЕРБ и ПП-ДБ-СС ще създадат сглобка и на локално равнище.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР