Днес ВМРО – Българско национално движение“ регистрира листата си с

...
Днес ВМРО – Българско национално движение“ регистрира листата си с
Коментари Харесай

ВМРО регистрира евролистата си, в нея са Ангел Джамбазки, Димитър Шивиков и Андрей Слабаков

Днес „ Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване “ записва листата си с претенденти за представители в Екологичен потенциал на идните европейски избори.
 Андрей Слабаков и ген. Димитър Шивиков са в листата на Вътрешна македонска революционна организация за евроизборите
Документите бяха импортирани в ЦИК от водача на Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ, министър на защитата и вицепремиер Красимир Каракачанов, заместник-председателя на партията и сегашен евродепутат Ангел Джамбазки, шефa на предизборния щаб и депутат Юлиан Ангелов.

" Европа е на кръстопът. От тези избори зависи дали Европа ще се движи по инерцията надолу, а точно на разпад на идентичността, на безконтролна незаконна миграция, или Европа ще тръгне по пътя, по който беше начертан от Обединена Европа – Европа на суверените страни, на нациите. Европа, която отстоява своите ползи. От тази позиция евроизборите в България са значими, по тази причина ние сме предложили на негово величество българския гласоподавател една листа от хора, които са способни да пазят българския гласоподавател. Ако желаят да гласоподават за гей бракове, еднополови, за джендърски конвенции и така нататък – има такава листа, тя не е при нас обаче. Ако желаят обаче да гласоподават за хора, които да пазят българския интерес в Европейския парламент, по този начин както ги защитаваше господин Джамбазки 5 години, то алтернативата им е листата на Вътрешна македонска революционна организация " - заяви Красимир Каракачанов.

Кандидатът за евродепутат и лидер на листата на „ Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване “ Ангел Джамбазки пък акцентира, че листата съставлява единството на българската нация:

" В нея ще видите представители на разнообразни български национални общности, както и на религиозни деноминации, потвърдени родолюбци, патриоти и експерти. Отиваме на тези избори с твърдата задача да продължим активността си с тематики като – миграция, битка против радикализма. Призоваваме всички български родолюбци да не разпиляват гласове, няма смисъл в това. Ако желаят да бъдат показани в Екологичен потенциал – техният избор е листата на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ ".

Ето и цялата листа:

1. Ангел Джамбазки 

2. Юлиан Ангелов 

3. Александър Сиди

4. Андрей Слабаков

5. Димитър Шивиков

6. Райна Дончева

7. Кристиян Шкварек

8. Мария Цветкова

9. Александър Урумов

10. Карлос Контрера

11. Христо Смоленов 

12. Теодора Мичева

13. Иво Пазарджиев 

14. Цветомир Петров

15. Вергил Кацов 

16. Красимир Червилов

17. Румяна Борисова

След внасянето на документите претендентите за европейски представители от листата на Вътрешна македонска революционна организация сервираха цветя на Паметника на революционерите от Македония, Беломорието и Одринско.

Те се поклониха пред подвига на героите от Априлската епопея, защото на 20 април се навършват 143 година от експлоадирането на Априлското въстание.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР