Днес вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов коментира, че

...
Днес вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов коментира, че
Коментари Харесай

Обединените патриоти все още без решение как ще се явят на евроизборите

Днес вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов разяснява, че дребната коалиция не е постоянна. Тази седмица водачът на Атака Волен Сидеров пропусна съвещанието на съвета на патриотите. На него е трябвало да бъде разисквана концепцията Валери Симеонов да стане съпредседател на парламентарната група дружно със Сидеров.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация се оплака пред медиите, че не среща поддръжка от сътрудниците си от НФСБ и Атака по значими тематики. И не счита, че дребната коалиция е постоянна.
Красимир Каракачанов - вицепремиер и водач на Вътрешна македонска революционна организация: Не е постоянна, гласуваме за самолетите, две от партиите гласоподават срещу, с причини несериозни. Заемам се с циганския въпрос - никаква поддръжка. Да видяхте поддръжка от другите две партии по тематиката за Войводиново? Явно се услушва всеки, до момента в който се разбере какво ще стане на евроизборите.

 "Воля " и Оперативна програма с взаимни обвинявания поради думите на Каракачанов за ромите
"Воля " и "Обединените патриоти " си размениха взаимни обвинявания във връзка думите на Красимир Каракачанов за ромите. Веселин Марешки упрекна министъра на...

От Атака и НФСБ пък бяха сбити по тематиката ще има ли промени в управлението на парламентарната група, която в този момент се оглавява от Волен Сидеров.
Волен Сидеров - ръководител на ПГ на Обединените патриоти: Някой ви заблуждава, не е имало разискване да има съвет.
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов пък съобщи, че той самият няма да сложи въпроса да стане съпредседател на групата на патриотите.
Валери Симеонов - Обединени патриоти, водач на НФСБ: Нямам някакви властови стремежи, мисля, че го видяхте това. Търсене на обикновени човешки пристрастености, повърхностни страсти.
До края на месеца патриотите следва да решат по какъв начин ще се явят на евроизборите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР