Днес ви срещаме с едно градско момиче. Денина Мартин е

...
Днес ви срещаме с едно градско момиче. Денина Мартин е
Коментари Харесай

Ще се изненадате колко по-добре може да изглежда кожата ви, ако следвате тези три стъпки!

Днес ви срещаме с едно градско момиче. Денина Мартин е създател на блога  и е решила да показа с нас три скъпи съвета, които ще са от изгода за всяко момиче. Защото ние се раждаме със здрава и красива кожа, само че някъде там, измежду безбройните задължения, забързаното движение, въздействието на външните агресори, нещата радикално се трансформират. И в този миг е значимо да спрем, да помислим и да създадем най-хубавото за себе си.

Отраснала съм в една от най-красивите долини – тази на розата и тракийските царе, покрай чистия въздух на Подбалкана. Не осъзнавах дали поради положителни гени или поради същия този чист въздух имах толкоз хубава кожа. 



Всъщност в никакъв случай даже не съм се замисляла върху положението на кожата си, тъй като нямах проблеми с нея. Не полагах и особени грижи, до момента в който не поживях повече в София. Тогава започнах да чувствам по какъв начин външните агресори я трансформират. Тя стартира да изсъхва, да губи разтегливост и цвят, появиха се някои недостатъци. Освен това стресът и неналичието на сън поради домашни и работни задължения се усилиха фрапантно последните години. Резултатът: процесът на стареене като че ли се забърза…

  

Няма да укривам, уплаших се! Никога до момента не съм усещала кожата си по този метод. Започнах да нанасям кремове постоянно заран и вечер. Смених няколко. Някои помогнаха, други по-малко. Разбрах, че какъвто и крем да избера, той би трябвало да е мощно хидратиращ и да основава предпазен филм върху кожата, който да я брани от мръсния въздух, от UVB и UVA лъчите. И най-много – кожата ми би трябвало да го хареса!



Разбира се, нищо не може да помогне, в случай че липсват сънят и пълноценното хранене. Затова моят съвет към девойките, които желаят да подобрят положението на кожата си, е първо, да отделят задоволително време за сън; второ, да си набират нужните витамини и минерали посредством храната или посредством хранителни добавки; и трето, да открият подобаващата за себе си гама артикули грижа за кожата. Новите оферти от серията  на VICHY са доста добра опция в посока понижаване отрицателното въздействие на външните агресори върху кожата. Ще се изненадате какъв брой по-добре може да наподобява кожата ви, единствено в случай че следвате тези три стъпки!:)



С поддръжката на VICHY

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР