Днес ви представяме най-нетрадиционните начини да назовем женската гордост. Вероятно

...
Днес ви представяме най-нетрадиционните начини да назовем женската гордост. Вероятно
Коментари Харесай

Вижте 15 нетрадиционни названия на вагината

Днес ви представяме най-нетрадиционните способи да назовем женската горделивост. Вероятно си имате свои способи да наричате най-интимните си елементи. Или може би сътрудникът ви „ я “ е кръстил по собствен метод и си я назовава по този начин, както на него му харесва. Има нещо надълбоко интимно в връзките сред „ него “ и „ нея “, което всяка двойка усеща по собствен метод. Ето някои названия, в които може да разпознаете и „ вашата горделивост “:

1. Похотливата
Това наименование се отнася за девиците, които тръпнат да се научат кое какво е...

2. Качулатата
В миг, в който дамата изпитва наслаждение, интимните й елементи изпъкват и наподобяват петльов гребен.

3. Мълчаливата.
Тя е спестовна „ на думи “. Дори да бъде обладавана голям брой пъти дневно, тя не би възразила, макар че ще наподобява очевидно недоволна.

4. Изстисквачката
Сами се сещате какво „ изстисква “. Веднага след проникването, тя го засмуква и стартира да го изстисква, до момента в който извлече цялостно наслаждение за себе си. Но и на него доста му харесва...

5. Неутолимата
Тя в никакъв случай не би пощадила колегата си. Колкото и да я удовлетворяват, тя постоянно желае още и в никакъв случай не се усеща задоволена.

6. Жадуващата
Тя е рядко срещана. При някои е естествена даденост, а при други е в резултат на дълго самоограничение. Когато откри този, който желае да я задоволи, тя не го пуска, до момента в който не си свърши работата.

7. Красавицата
Тя е бяла, заоблена, прилича дребен купол. Няма око, което не й се радва и мъжки член, който не я желае.

8. Лакомницата
Тази има „ необятно гърло “. Тя се нахвърля върху мъжките интимни елементи, както гладен човек върху храна. И нека не е прегладняла, тъй като няма избавление от нея...

9. Бездънна яма
Тя е доста дълбока и необятна. Обикновено е владеене на по-активни дами и за нея размерът има значение.

10. Ситото
Когато я изпълнят, тя стартира да се движи нагоре и надолу, напред и обратно, до момента в който откри цялостно задоволство.

11. Винаги подготвена
Рядко има дами с такива интимни елементи, само че се случва. Тя не изпитва позор и срам, когато я гледат, постоянно търси най-перфектния мъжки признак и го приветства с необятно отворени... крайници.

12. Надменната
Тя постоянно е владеене на девствени дами, които се пробват високомерно да държат настрани всяко „ мъжко достолепие “. Макар да го усеща към този момент много от близко, тя отново се държи пренебрежително и равнодушно. Това е единствено на пръв взор.

13. Влажната
Някои дами се овлажняват толкоз доста, че няма по какъв различен метод да си „ я “ нарекат. Прекаленото навлажняване обаче от време на време е в ущърб на удоволствието.

14. Хапещата
Тя толкоз се разпалва по време на половия акт, че стартира да се свива и разтваря все едно „ дъвче “ мъжкия член, написа rozali.com. Мъжът се усеща сграбчен, само че тя продължава да го дърпа все по-дълбоко, до момента в който той е изцяло отпаднал.

15. Безропотната
Веднъж усетила мъжкия признак в себе си, тя устоява на всяко негово придвижване. Тя резервира „ безмълвие “, без значение какъв брой пъти го прави и какво наслаждение изпитва.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР