Днес Венера влиза в знак Телец, където ще остане до

Днес Венера влиза в знак Телец, където ще остане до ...

Венера влиза в знак Телец.


Днес Венера влиза в знак Телец, където ще остане до 24 април – В отношенията ще започне да се появява потребност от усещане за надеждност, стабилност, взаимност на чувствата. През този период трябва да изразявате любовта си, да бъдете нежни и внимателни към партньорите, да им дадете усещане за комфорт.

Възникналите спорове в това време няма да са бурни, но ще са продължителни.
Луната е в знак Везни до 01:58ч на 2 април. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето уважение към всеки човек. Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Днес е пълнолуние в 15:38ч в знак Везни. Това е опасно време. Тъй като в един месец това е второто пълнолуние, такава Луна се нарича синя. Името е алегорично и няма отношение към цвета на небесното тяло. Това явление е изключително рядко, оказва силно влияние върху поведението на хората, нарушава възприемането на реалността, провокира конфликти, аварии. Особено силно неговите енергии се възприемат от чувствителните, емоционални или небалансирани хора. Ако в един месец има две пълнолуния, силата му се удвоява. Това може да бъде много опасно както за отделни хора, така и за обществото като цяло.  Синята луна пробужда стадното чувство (инстинкт). В този период е много лесно да се контролират масите, да се налагат някои идеи върху тях. Не се препоръчва да се включвате в спорове, кавги, да започвате конфликти. Един разумен начин за излизане от всяка ситуация е дипломацията.

14 лунен ден продължава до 19:50ч. Това е най-мощният ден на месеца. Този ден често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. Това е време, когато хората искат да кажат нещо, но не смеят да го направят. Говорят с недомлъвки. Така че вие слушайте внимателно какво ви казват. В друго време този лунен ден има доста положителни характеристики и носи добри възможности, но ретроградното движение на Меркурий сега ги прави невъзможни.
Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт и строителство. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.
Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете сухо гладуване. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.
Секс - Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места.
Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.
15 лунен ден започва в 19:50 и продължава до 20:57ч на следващия ден.

Източник: novini.bg