Днес Венера влиза в знак Козирог. Характеризира се със сдържаност

...
Днес Венера влиза в знак Козирог. Характеризира се със сдържаност
Коментари Харесай

Не се опитвайте да плувате срещу течението

Днес Венера влиза в символ Козирог. Характеризира се със въздържаност и непоклатимост на страстите.

Луната е в символ Скорпион и се движи на луфт до 10:12ч. Не предприемайте нищо значимо през този интервал.

В 10:12ч Луната минава в символ Стрелец. Пазете се от прояви на несъразмерен оптимизъм и горделивост. Уязвими са черния дроб, бедрата, региона на таза, кръвоносната система.

29 лунен ден продължава до 06:57ч.

30 лунен ден от 06:57ч до 17:07ч. Денят носи хармонична сила, придава приповдигнато въодушевление. Бъдете открити и откровени. Изпълнете сърцето си с чистата, хармонична сила на деня. Добре е денят да бъде отдаден на благодарността и резюме на случилото се през лунния месец. Вземете лист хартия и писалка и запишете всичко, което ви се е случило положително и неприятно, след което въображаемо благодарете за всичко - за уроците, за учителите, за даровете на ориста. Едновременно с прочистването на мислите, въведете реда вкъщи.

Седмичен хороскоп за всички зодии

Новолуние в символ Стрелец в 17:07ч. Започва 1 лунен ден до 08:09ч на 27 ноември

Новолунието е знак на ново начало, филтриране и духовно прераждане.

Това новолуние е изключително. Няма нито един аспект към другите планети.

Не се опитвайте да плувате против течението, а вместо това да се пробвате да се адаптирате към измененията, които ще настъпят в живота. Съпротивлявайки се на смяната, можете да унищожите проекта, основан от Космоса за вас и вследствие на това да пропуснете значимите благоприятни условия, които това новолуние ще ви даде. За да съумеете и да стигнете до върха, би трябвало да сте изцяло уверени във всяко свое деяние.

Най-лесният метод да се скъса с неприятните привички е новолунието. То ще ви поддържа във вашите планове. Често неприятните навици са израз на сили без направление, които се нуждаят от вярно ориентиране, с цел да донесат някаква изгода. Неприятните чувства тогава не са толкоз мощни, за това е по-лесно да изоставите навиците, от които желаете да се откажете. Психическата реакция е естествена, а това е изключително значимо. Много е значимо да издържите първите дни. Ако ви е мъчно внезапно да го извършите, последователно намалявайте храната, цигарите или алкохола. Подходящо е да се стартира лунна диета.

Хирургични интервенции не се предлагат да се организират в новолуние с изключение на животоспасяващи и незабавни случаи.

Денят носи смесени въздействия

Възможна е през днешния ден неочаквана гибел на известни хора.

Тъй като новолунието е под знака на Стрелец, то ще засегне най-силно представителите на този знак на Зодиака. Тези хора могат да почувстват непредвиден прилив на мощ, могат да ги връхлетят блестящи хрумвания. Свободните представители на знака ги чака през новия месец запознанство с забавна персона, способна да преобърне живота им. Избягвайте да сте прекомерно прочувствени в този ден.

11 безоблачен ден - Ден на измененията. Трябва да отреагирате незабавно на изменящите се обстановки и да го вършиме на подсъзнателно равнище, без да обмисляте решенията. Добре е да се приведе дома в ред, да се одобряват посетители. Благоприятно е да се съберете с другари от детството си.

Много е добре да намерите дребна монета, изключително с ръцете нагоре - знак за сполучливо решение на проблемите.

По държанието на домашните любимци в този ден може да се съди, по какъв начин хората се отнасят с вас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР