Днес Венера излиза от ретроградност и започва да се движи

...
Днес Венера излиза от ретроградност и започва да се движи
Коментари Харесай

Днес общуването носи прекрасни резултати, подходящо е да се започват нови неща

Днес Венера излиза от назадничавост и стартира да се движи непосредствено. Предава щафетата на Меркурий, който от идващия ден става назадничав. Марс минава в символ Риби. Луната e в символ Риби от 06:43ч, където ще остане до 17:57ч на 18 ноември.

Подходящо е да се ​​започнат дълготрайни планове, за които към този момент са реализирани предварителни съглашения. Занимавайте се с каузи, които изискват подсъзнателен метод. Общувайте с хора, с които не е нужно да се преструвате. Усвоявайте нови типове креативна активност (можете да опитате да започнете да рисувате, да пишете музика, текстове или стихове, разкази, пробвайте се в дизайна). Участвайте в щедрост и по какъвто и да е метод помагайте на тези, които се нуждаят от нея. Уредете си сантиментални срещи - вечеря на свещи, разходки, четене на любовна поезия, гледане на любовен филм. Можете да започнете недояждане, с цел да отслабнете и да прочистете тялото. Уязвими са ходилата на краката.

Грижа за цветята: Луната в Риби дава на пространството позитивна сила, която разрешава на красивите ви цветя да се развиват бързо. Подходящо е за поливане и дружно с това наторяване на растенията, разрохкване на почвата, само че това да стане вечерта.

Хронология на лунните дни:

9 лунен ден, който стартира от 13:29ч на 15 ноември и продължава до14:00ч на 16 ноември.

Добро време за решение на всекидневни проблеми. Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Следва 10 лунен ден, който стартира от 14:00ч на 16 ноември и продължава до14:28ч на 17 ноември.

Това е един прелестен ден. Символ на деня е фонтанът и всеки източник на живителна влага. Благоприятно е за отмора и време, прекарано в фамилията, подсилване на фамилните обичаи. Днес можете да почувствате невиждано ентусиазъм, да придобиете оптимизъм, познание, които показват пътя ви напред.

Подходящо е да се стартират нови неща. Успех чака най-много креативните персони. Общуването носи прелестни резултати. Самоусъвършенстването и енергийните практики ще бъдат извънредно ефикасни, а духовното търсене ще помогне да се дефинира верният път. Болестите на 10-ия лунен ден са доста рискови, уязвима е региона под ребрата.

10-ия лунен ден е енергийно обвързван със фамилните връзки, предишното на фамилията и традициите. Той носи позитивна, мека сила, която въздейства на индивида по най-хубавия метод, като носи шанс. В този ден би трябвало да сте възприемчиви към нея, а в близко бъдеще ще бъдете предпазени от неволи.

Най-доброто, което можете да извършите в този ден е да се видите с околните си. При идеално развиване на нещата е да ги съберете дружно. Общуването с близки по кръв хора ще ви извърши с родова мощ и ще пробуди настойниците на вашето семейство. Но никога не би трябвало да се карате и да допускате спорове. Това ще нарани Предците ви и те може да се отвърнат от вас.Спомнете си умрелите близки, споменете ги, подайте им нещо, отидете на черква и им запалете свещ. Това също ще усили вашата родова мощ.

Също по този начин се счита, че пътуването в този интервал ще бъде сполучливо. И запознанствата, които осъществите по пътя, ще бъдат потребни и ще се трансфорат в мощни другарства.

Сексът в този лунен ден има за цел зачатие и продължение на рода. Сексуалният акт би трябвало да е изпълнен с благополучие и наслада, богат на оргазми. Желателно е да се реализира висше наслаждение за дамата, защото се счита, че тогава заченатото дете ще бъде щастливо и радостно. И силата му ще бъде мощна и постоянна.

Подстригване - В десети лунен ден рязането на косата значи увреждане на здравето. Можете да боядисвате косата си, само че е целесъобразно да употребявате къна или други естествени оцветители. През този интервал е значимо да се усъвършенства връзката с Космоса, което значи да се усъвършенства проводимостта на сила през косата. Затова разчесвайте косата си изключително деликатно. Правейки това, си представяйте по какъв начин се настройвате към вибрациите на Космоса.

Днес е 1 безоблачен ден (започва новият безоблачен месец) – Този ден още от сутринта би трябвало да се посвети на работа. Счита се за делово време, когато би трябвало да се поемат повече отговорности. Добре е да вършиме проекти за идният безоблачен месец. Ще им върви единствено на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Всички каузи ще са перспективни, в случай че съществено сте се захванали с тях. Всички начинания на този ден са доста дейни и съществени и към тях би трябвало да се подхожда не като към развлечение, а като към доста съществени инициативи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР