Днес ведомствата за интелектуална собственост в Европейския съюз и Службата

...
Днес ведомствата за интелектуална собственост в Европейския съюз и Службата
Коментари Харесай

Службата на ЕС за интелектуална собственост с важна информация за потребителите

Днес ведомствата за интелектуална благосъстоятелност в Европейския съюз и Службата на Европейския съюз за интелектуална благосъстоятелност (СЕСИС/EUIPO) разгласяват по едно и също време на своите интернет страници Общо известие по отношение на общата процедура по отношение на план от Програмата за доближаване СР9: Отличителност на обемни марки, съдържащи словни и/или фигуративни детайли, когато формата сама по себе си е неотличителна.

Общото известие и приложените към него Принципи на общата процедура съставляват рекомендация към ведомствата за интелектуална благосъстоятелност, потребителските асоциации, заявителите и представителите.

Документите са общодостъпни и дават ясно и изчерпателно обяснение на правилата, на които се основава общата процедура. Тези правила ще извършват функционалността на насоки, с цел да се подсигурява, че другите ведомства ще доближават до сходно и предвидимо умозаключение, когато преглеждат едни и същи учредения за отвод.

Подробностите могат да се видят на следния линк:https://euipo.europa.eu/tunnel-web/secure/webdav/guest/document_library/News/cp9/CP9_bg.pdf
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР