Днес вече започна примката на Венера, която ще продължи следващите

...
Днес вече започна примката на Венера, която ще продължи следващите
Коментари Харесай

Примката на Венера от 19 юни до 7 октомври: какво да очакваме?

Днес към този момент стартира примката на Венера, която ще продължи идващите 4 месеца и ще засегне живота ни в областта на взаимоотношенията, финансите и публичните действия.
 
Кога ще се случи цикълът на Венера?

От 19 юни до 7 октомври 2023 година ще продължи цикълът на Венера в Лъв и планетата ще премине в ретроградно придвижване, което ще се случи от 23 юли до 4 септември.

Обикновено интервалът на ретроградна Венера продължава от 40 до 43 дни, настава на всеки 18-19 месеца и на всеки 8 години цикълът повтаря избран знак от Зодиака. Следващата ретроградна Венера ще бъде през август 2031 година

Как примката на Венера ще повлияе на живота ни?

Основните промени по време на цикъла на Венера ще настъпят в областта на любовта, връзките и финансите. Това време може да се трансформира в предизвикателство за съществуващите връзки, може би ще има проблеми и неясноти. Въпреки това, такива интервали могат също по този начин да подтикват нови срещи и връзки, отваряйки нови благоприятни условия за обич и романтика.

Що се отнася до финансите, примката на Венера може да аргументи съмнения и неустойчивост в тази област. Препоръчително е да бъдете внимателни при вземането на финансови решения, вложения и покупко-продажби, защото са вероятни непредвидени променливи и опасности, поучава астрологът Марина Скади. Това може да е миг, в който би трябвало да анализирате финансовите си решения по-внимателно и да избягвате да поемате огромни опасности.

Този интервал ще бъде удобен да преосмислите полезностите си, да се научите да се вслушвате в възприятията си и да бъдете по-толерантни към измененията.

Също по този начин този пренос може да повлияе на внедряването в креативната сфера и набиране на известност. Но би трябвало да сте по-внимателни с репутацията си, защото следствията от обществен скандал могат да последват години по-късно. Август 2023 е месецът, в който ще би трябвало да извършите предопределен избор, който ще повлияе на събитията през идващите няколко години от живота ви, тъй че надали можем да приказваме за непоклатимост и непоклатимост през този интервал.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР