Днес въздушната маса ще остане неустойчива. Облачността ще бъде по-често

...
Днес въздушната маса ще остане неустойчива. Облачността ще бъде по-често
Коментари Харесай

Облачна неделя

Днес въздушната маса ще остане неустойчива. Облачността ще бъде по-често забележителна, към и след обяд купеста и купесто-дъждовна. На доста места ще има краткотрайни превалявания, след обяд в обособени региони - интензивни и съпроводени с гръмотевици. Почти без дъжд ще остане в Дунавската низина. Вятърът ще бъде слаб до сдържан от запад, в Източна България от югозапад. Максималните температури ще бъдат сред 18° и 23°, в София - към 18°.

 

В планините също ще има краткотрайни превалявания, след обяд и с гръмотевици, а по най-високите елементи на Рила и Пирин ще превали сняг. Ще духа слаб до сдържан, най-вече западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 5°.

Над Черноморието ще има променлива, след обяд купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще превали временен дъжд. По южното крайбрежие е допустимо и да прегърми. Ще духа слаб юг-югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 18°-21°. Температурата на водата е 16°-18°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР