Днес във Велико Търново се срещнах с част от младежите,

Днес във Велико Търново се срещнах с част от младежите, ...

Цветанов се срещна с младежи, които с негова подкрепа ще се включат в националния поход По стъпките на Ботевата чета.


Днес във Велико Търново се срещнах с част от младежите, които за поредна година с моя подкрепа ще се включат в една от най-родолюбивите прояви у нас – Националния поход „По стъпките на Ботевата чета“.

Това написа на личната си страница във Фейсбук зам.-председателят на ГЕРБ и председател на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов. Ето какво сподели още той:

"През септември миналата година в качеството си на народен представител от Велико Търново поех и съответно изпълних ангажимента си за пета поредна година да подкрепя финансово великотърновската група, за да може младежите отново да станат част от проявата, която ежегодно се провежда от 27 май до 2 юни.

Споделих, че подобни срещи с младежите и техните ръководители са станали традиция за нас. Щастлив съм, че с всяка година великотърновската група се увеличава и вече 89 млади хора от старата столица ще имат възможността да преминат по 120-километровата алея на безсмъртието от Козлодуйския бряг до връх Околчица. За мен е чест да подкрепям точно такива инициативи, които възпитават родолюбие.

Днес получих и благодарствен адрес от младите хора, които през годините са се включвали в инициативата. Те ми благодариха за възможността подобавящо да представят града си.

За пръв път тази година великотърновската група е толкова многобройна. В нея участват възпитаници на 12 великотърновски средни училища и на ВТУ, желание да се присъединят са проявили и петима младежи от Търговище".


Източник: novini.bg