Днес във Велико Търново се срещнах с част от младежите,

...
Днес във Велико Търново се срещнах с част от младежите,
Коментари Харесай

Цветанов се срещна с младежи, които с негова подкрепа ще се включат в националния поход По стъпките на Ботевата чета

Днес във Велико Търново се срещнах с част от младежите, които за поредна година с моя поддръжка ще се включат в една от най-родолюбивите прояви у нас – Националния поход „ По стъпките на Ботевата чета “.

Това написа на персоналната си страница във Facebook зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов. Ето какво показа още той:

"През септември предходната година в качеството си на депутат от Велико Търново поех и надлежно изпълних уговорката си за пета поредна година да поддържа финансово великотърновската група, с цел да може младежите още веднъж да станат част от проявата, която годишно се организира от 27 май до 2 юни.

Споделих, че сходни срещи с младежите и техните ръководители са станали традиция за нас. Щастлив съм, че с всяка година великотърновската група се усилва и към този момент 89 младежи от остарялата столица ще имат опцията да преминат по 120-километровата алея на безсмъртието от Козлодуйския бряг до връх Околчица. За мен е чест да поддържам тъкмо такива начинания, които възпитават родолюбие.

Днес получих и признателен адрес от младежите, които през годините са се включвали в самодейността. Те ми благодариха за опцията подобавящо да показват града си.

За пръв път тази година великотърновската група е толкоз многочислена. В нея вземат участие ученици на 12 великотърновски междинни учебни заведения и на ВТУ, предпочитание да се причислят са показали и петима младежи от Търговище ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР