Днес във Варна започва младежкият фестивал FunCity+“. Програмата на двудневното

...
Днес във Варна започва младежкият фестивал FunCity+“. Програмата на двудневното
Коментари Харесай

Във Варна започва младежкият фестивал „FunCity+“

Днес във Варна стартира младежкият фестивал „ FunCity+ “. Програмата на двудневното събитие (11 и 12 август) включва редица прояви от 14.00 до 23.00 ч. на входа на Морската градина и на сцена „ Раковина ”.

Младежкият фест дава опция за изява на млади актьори, спортисти, музиканти, художници и танцьори. Любими поп, рок и рап реализатори, измежду които Дамян Попов, ученици на ВА „ Бънджи сингърс ”, „ Ейнджъл войсис ”, Мила Маврова, Христина Ралева и Студио 9, съвременен балет „ Вито денс ” и „ Флаш денс ”, клуб по акробатичен рокендрол „ Стар денс ”, „ Танцова работилница ”, Семеен кодекс „ Кристал ”, брейк групировка „ Крейзи форс ”, децата от школите от ОДК Варна ще радват публиката по време на фестивала.

Посетителите ще имат опция да се включат в спортни занимания като тенис на маса, пукотевица с лък, йога. Музика, спектакъл и кино зона „ Под звездите “ планува програмата на сцена „ Раковина “.

На площад „ Антон Новак “ ще има графити арт работилница с „ Да Граффс ” и пленер за млади художници с доста еко начинания. Училище по роботика „ Робопартанс ”, студентският съвет на ВСУ „ Черноризец Храбър ” и младежкото пространство „ ХамелеОN “ също се включват във фестивала.

На 11 август след 19.00 ч. ще има радостно пяна шоу в зоната на уличните актьори, а на идващия ден, още веднъж след 19.00 часа, е планувана атрактивна цветна приказност за посетителите на фестивала.

На 12-ти август още веднъж след 19 часа е планувана атрактивна цветна приказност за посетителите на фестивала.

В сърцето на лятото, в сърцето на Варна и в навечерието на празника на морската столица, фестивалът ще остави паметен спомен за жителите и гостите на града.

Датите на фестивала са съобразени още веднъж и със символиката, която носи 12 август, разгласен за Международен ден на младежта, ден,в който се дава опция да бъдат разгърнати опциите и капацитета на младежите, да се отбележат техните достижения и да се възнамерява методът за по-доброто им включване в развиването на нашето общество.

Организатор на „ FunCity+ “ е дирекция " Образование и юношески действия " към Община Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР