Днес във Фейсбус попаднахме на коментар на журналиста Иво Димитров

...
Днес във Фейсбус попаднахме на коментар на журналиста Иво Димитров
Коментари Харесай

Национализъм ли е да си построиш сграда върху терен на ВМРО и да се протягаш върху четири тераси?

Днес във Фейсбус попаднахме на коментар на журналиста Иво Димитров във връзка посещение на Джамбазки и Каракачанов в Нова телевизия. Вижте какво написа той в персоналният си профил в обществената мрежа.

*публикуваме без редакторска интервенция

Каракачанов и Джамбазки щели да изясняват по Нова дали щяло да има български националисти в идващия европарламент. Знам, че водещите няма да ги накарат да се почувстват неловко и не биха им задали следните въпроси:

Търговията с български паспорти шовинизъм ли е? Да не гласуваш срещу Истанбулската конференция в Брюксел шовинизъм ли е? Да предадеш българските ползи при договарянията с Македония, признавайки македонски език, македонска книжовност и македонска история шовинизъм ли е?

Да се правиш на герой срещу циганизацията във Войводино, а преди този момент да черпиш с кебапчета и бира, с цел да гласоподават 60 на 100 от локалните роми за Вътрешна македонска революционна организация шовинизъм ли е?

Национализъм ли е да превърнеш армията в подигравка, а парадът на 6-и май в комедиен скеч? И най-после шовинизъм ли е да си построиш постройка върху терен на Вътрешна македонска революционна организация и да се протягаш върху четири тераси?
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР