Днес във Фейсбук попаднахме на множество размазващи коментари на видни

...
Днес във Фейсбук попаднахме на множество размазващи коментари на видни
Коментари Харесай

Вижте как известни анализатори размазват Джамбазки във Фейсбук!

Днес във Facebook попаднахме на голям брой размазващи мнения на видни български анализатори по адрес на Ангел Джамбазки и неуместните му изцепки от последните дни!

Вижте част от тях! Публикуваме ги без редакторска интервенция!

Коментар на някогашният евродепутат Николай Бареков!

Защо господина от Брюксел го е позор да оглави Розовия прайд? Не е ли по-срамно да манифестираш хомофобия и расизъм, с цел да скриеш сексуалността си? Като български татко на четирима синове не би ме засегнала хомосексуалността на един български евродепутат, па бил той и “войводата Джамбазки”. Би бил проблем, обаче, в случай че един евродепутат крие своите зависимости под маската на войнстваща хомофобия.

Не бих си обяснил с друго, с изключение на със зависимости от срамни секрети, непоследователното държание на Ангел, слугинажа му към Каракачанов и Борисов и готовността му да бъде използван във всевъзможни избори - за кмет, консултант, народен представител, евродепутат...Само за папа не са го кандидатирали към момента. Ангеле, кажи си и ще ти олекне, в случай че ти е писнало да бъдеш употребен като момче за всичко!

Коментар на Весела Томова по тематиката!

С какво старание дръжките на микрофон ката ден се ровят в нафталина и пищят за каузи кой кого намушкал и по какъв начин, ах, бил наказан условно и прочие! Без хабер да имат от съответното дело, разпитват само едната страна, и внушават какъв брой безобразни били присъдите!

Пропагандно, непоносимо, пласират незнанието си, като социална присъда, която би трябвало да повлияе на съда, с цел да угодят на линча, който желае тълпата, без да знае и грам конкретика по делото. Питам аз, къде бяха и къде сте, журналя слугински, когато трябва/ше/ да ревете с цялостно гърло по всички така наречен „ знакови “ каузи, инсталирани поръчково от прокуратурата и за какво не пискахте срещу машината на мафията, която сготвя и мачка всеки неуместен?!

Питам аз, профани безоподобни, докога ще налагате в сгода на пропагандата на властниците, уличното право, леещо се от тв приемниците посредством правни безхаберници, пък било и то наранени родственици и така нататък?! Аман бе! Аман! Мислех си, че публицистите би трябвало да са просветни, четящи и образовани люде, а в тази територия Кочина са едни от най-простите от простите страхливи малоумници!

Ето по какъв начин разяснява обстановката и видния столичен юрист Стефан Гайдарки!

Не проследявам жълтия поток.

Но откакто към този момент е ясно от възможо най- меродавен изтоник- споделя го водача на парламентарно показаната ръководеща пратия пред Българска национална телевизия, за мене подозрение, че Джамбазки е гей.

Виждам проблем в това, че господин претендентът за кмет, евродепутат и гей е толкоз гневен съперник на гейпарада.

Никой не може да ме убеди, че единственета причина не е Вътрешна македонска революционна организация да желаят те да дават отговор за събитието. Това изяснява за какво се изпокараха Волен, който е заложил в предизборната си стратегия да забрани парада.

Продажници!

Георги Дренчев:

"Геят шизофреник "

Петър Паунчев:

"Нещо гузничко се държи...

Няма па- долър метод от този, да удостовери казаното в "Референдум " "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР