Днес във фейсбук попаднахме на коментар на видния български адвокат

...
Днес във фейсбук попаднахме на коментар на видния български адвокат
Коментари Харесай

Коментар на виден адвокат от САК за последните излияния на проваления соросоид Христо Иванов

Днес във фейсбук попаднахме на коментар на видния български юрист Стефан Гайдарски във връзка последните излияния на Христо Иванов в навечерието на изборите. Вижте какво написа Гайдарски в персоналният си профил в обществената мрежа!

* публикуваме без редакторска интервенция

Ицката, на общия декор, не е неуместно момче.

Ролята на отстъпник против Борисов е извънредно смешна.Всичките дрънканици не дават отговор на въпроса за какво се съгласи да бъде министър на правораздаването във второто държавно управление на ГЕРБ. "Историческите " взаимни отстъпки да си ги приказват по кръчмите. Няма амнистия за сходно държание. Имам поради от гласоподавателите, а останалото е без значение.

Оправданията по какъв начин той мислел едно, пък станало друго, а в действителност полувменяемата Катюша внесла законопроекта, към който той няма действително отношение, да си ги приказва в къщи. Година и един месец беше министър. Ако си беше тръгнал на първия месец, още тогава знаеше, че няма да я бъде неговата, като нищо през днешния ден можеше да е ръководител на парламентарно показана партия, а не на Неправителствени организации.

Днешното му текстче също го изобличава докрай. Вече съм изтощен от непрекъснатото удостоверение на тезата си, че откъм гърба е без значение. Отпред е задоволително.

Бил жертва на медийно затъмнение Ицката... Сериозно? Единичната "подигравка " от страна на БТВ по никакъв метод не го прави медийно затъмнен, единствено ужасно нагъл без покритие.

Внушението, че Румен Ненков е предложил Лозан Панов за ръководител на Върховен касационен съд също е неуместно. Нееднократно Ненков акцентира, че просто е показал три имена при отхвърли той самичък да се кандидатира. Отношението му към медиите също е показателно. "Цех " за правосъдни кореспонденти. Ха- Ха- Ха.

Ако Ицката имаше властта на Борисов и можеше да избира основен прокурор, щеше да ни изпозаключи за статуси във Facebook половината народ. И тази настройка е видна от коментар. Мъдрият български народ обаче го е сложил на място. А стругарите, фрезистите и огнярите от "цеха " за правосъдна публицистика са изцяло безполезни заради сбърканата длъжностна характерност и несъответстващ чорбаджия.

Ицката е един от главните виновници за неналичието на повсеместност в реакциите против Гешев. За нищо го не трябва, миличкият!

Пиша това с голямо страдание за пропилени благоприятни условия поради някаква си лична политическа некадърност. Жалко, в действителност доста тъпо!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР