Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на евродепутата Николай Бареков

...
Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на евродепутата Николай Бареков
Коментари Харесай

БАРЕКОВ: Като ваш член на ЕП гласувах ПРОТИВ цензурата в интернет и ПРОТИВ отнемането на гласа на Виктор Орбан и на Унгария в Европейския съвет

Днес във Facebook попаднахме на коментар на евродепутата Николай Бареков във връзка днешното гласоподаване в Екологичен потенциал. Вижте какво написа той в персоналният си профил в обществената мрежа.

* публикуваме без редакторска интервенция

Да не ви излъжат баджак медиите, които ваканцуват из Страсбург. Като ваш член на Екологичен потенциал гласувах ПРОТИВ цензурата в интернет и ПРОТИВ отнемането на гласа на Виктор Орбан и на Унгария в Европейския съвет. За разлика от множеството гербаджии, либерали и социалисти. Питайте Борисов, Костов и Корнелия Нинова по какъв начин са дали своят вот соросоидните им евродепутати. С една дума соросоидте желаят да одобряваме мигранти и талибани от Афганистан по спалните си и напряко да ги вършим български зетьове на децата ни, а фотосите на Ботев и Левски от чичко Google да теглим единствено против възнаграждение. Филтри и цензура от Сорос за всичко и всички за сметка на послушните му национални предатели. И тъй като соросоиднитата паплач победи, най-добре да прекръстят Европейски Съюз на Европейски Соросоиди.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР