Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на доц. Костадин Ангелов

...
Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на доц. Костадин Ангелов
Коментари Харесай

“Поклон! Но от друга страна, според част от нашите хора Такова животно нема! Всичко е измама, бе - бяла мафия, СЗО, Китай-САЩ, световен заговор, грип, 5G мрежа, извънемни!

Днес във Facebook попаднахме на коментар на доцент Костадин Ангелов шеф на Александровска болница. Коментарът му е във връзка битката с ковид. Вижте какво написа той в персоналният си профил в обществената мрежа.

* публикуваме без редакторска интервенция.

“Поклон! Но въпреки това, съгласно част от нашите хора "Такова животно нема "! Всичко е машинация, бе - бяла мафия, СЗО, Китай-САЩ, международен скрит план, грип, 5G мрежа, извънемни! А, че хора умират, че уврежданията при оживелите са ужасни и евентуално смъртоностни в бъдещето, няма значение!

Медицинският личен състав самичък си е отговорен, по тази причина му заплащат, да одобри, че може да почине, с цел да избави другия! А, пардон, дават му по 1000 лева с цел да имитира, че се заразява и умира! Застанал комфортно зад компютъра, прочел-недопрочел, разбрал-неразбрал, разочароващо некомпетентнен, дебелосерковеца цитира изявления от интернет, писани неизвестно от кой, по неразбираеми аргументи, и приема всичко за правилно и към този момент има мнение, което отстоява твърдо и се пени с кървава пяна.

Лекари от целия свят оповестяват за типа на този смут, само че за нашенеца два месеца псевдоизолация му пристигна допълнително! Много ме позор от част от лекарите, самовлюбени и озлобени, че не са част от водещия екип, които пускат същата кървава пяна, обясняваики на обществото, че всичко това е "заблуда ", че ограниченията са неправилни или ненужни, а в действителност НИЩО НЕ Е ЯСНО!

Когато епидемиологичната обстановка е неразбираема се прави всичко допустимо, и се надяваме БОГ да ни даде късмет да продължим напред! Това е класичека епидемиология, само че не, всеки приблизително тъп българин схваща повече и никой не може да го накара да се грижи за себе си, а за другите, парадокс!

Всичко е неистина, бе! Само се молете ние или децата ни да нямаме вродено или прикрито протичащо заболяване, тогава, без значение от възрастта, можем да станем пациенти на измислено инфекциозно заболяване и да урем от него! Да, не всички ще се заразят, не всички ще умрат, само че стиска ли ти да рискуваш?!!”- ДН
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР