Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на бившият евродепутат Никлай

...
Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на бившият евродепутат Никлай
Коментари Харесай

БАРЕКОВ: Има много причини Слави да стане следващ премиер, а Мая - столичен кмет

Днес във Facebook попаднахме на коментар на някогашният евродепутат Никлай Бареков във връзка учредената през вчерашния ден партия на шоумена Трифонов и кметските избори! Вижте какво написа той в персоналният си профил в обществената мрежа!

* публикуваме без редакторска интервенция

Има доста аргументи Слави да стане идващ министър председател, а Мая - столичен кмет.

1. Натрупаха се задоволително наивни или искрено тъпи гласоподаватели да гласоподават за тях. След като Младост направи Иванчева кмет - даже в претенциозната столица всичко е допустимо.

2. Факт е, че Борисов и Цветанов с цялата им налична ченгеджийница се оказаха по-малко властнически и повече демократи от Слави, който скри учредителите на партията си като в Ал Кайда и им прибра телефоните още на първата колекция. Я какъв брой записа чухме с Борисов, със Слави няма да чуете нито един. Народът харесва мутрите и неприятните. Слави е върхът!

3. Посланията на Трифонов и Манолова са толкоз тъпи, наивни и необразовани, че най-малко 2 милиона българи ще им се вържат. Което прави 30%.

4. Слави и Манолова са артикул на задкулисието и негови кукли на конци, обслужваш личен състав. Дават ги по малкия екран всеки ден дружно с другия мъпет Джамбазки. Чака ги превъзходно политическо бъдеще. Колкото по-прост, слабохарактерен и подвластен от пороците и предишното си - толкоз по-дълга и сполучлива кариера във властта те чака.

Справка Ангел Джамбазки - мъж на междинна възраст, несъвършен, комплициран, подвластен, без биография и без семейство, който се води сполучлив политик и постигнал доста за България. Какво е постигнал нито вие знаете, нито тези, които си гласоподават за него, водени от фалцетните му всекидневни изяви.

Всъщност Слави и Джамбазки ужасно си наподобяват - и двамата остарели ергени, патологични комплексари, с тежки дефицити и двамата рапони дължат всичко на устата си - единият лае като болонка, другият пее малко по-зле от трезвия Сашо Роман, само че много по-добре от Радо Шишарката.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР