Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на бившия евродепутат Николай

...
Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на бившия евродепутат Николай
Коментари Харесай

Бареков : Истината за Костинбродската измама на ГЕРБ скоро ще излезе наяве!


Днес във Facebook попаднахме на коментар на някогашния евродепутат Николай Бареков във връзка сагата с Костинброд. Вижте цялостното наличие на коментара му, оповестен в персоналният му профил в обществената мрежа!

Ето цялото наличието без редакторска интервенция

Ето и последният ни къс клип. Сега за #Костинброд, който не слиза от устата на Борисов:
Крадецът вика дръжте крадеца или На страха очите са огромни? Кое от двете. Или и двете. За нов Костинброд не мога да знам. Знам единствено, че ГЕРБ сами си копаят гроба с всички крадливи схеми във властта, чийто #АПАРТАМЕНТГЕЙТ е единствено върхът на айсберга. Истината за Костинброд от 11 май 2013 година я знаят Най-добре сегашните другари на премиера (трета цедка).

Те го заловиха, те го покриха, те го държат за топките заедно с неговия аватар Цветанов. Аз единствено оповестих пред народа това, което видях с очите си и чух с ушите си.

Същите днешни, дублирам “днешни и временни” другари на Борисов, унищожиха мен и ББЦ, с цел да го добутат за повторно на власт, изтъкана от нишките на тоталните зависимости. От кого се опасява в този момент министър председателят Борисов - от тях ли? Сигурен съм, че злокобната скица за подправяне на вота на жителите може да бъде родена единствено в главата на талант на злото без човешки и цивилен морални полезности като Цветан Цветанов.

Знам единствено, че имитация и замяна на волята на един народ е най-голямото закононарушение и нарушение на човешки права по Конституцията! Заради мащаба на закононарушението истината за Аферата “Костинброд” може да бъде крита и замазвана известно време, само че не и постоянно. Като аферите “Драйфус” и “Уотъргейт” Костинбродската истина ще излезе нескрито и ще остане вечно емблема на едно незаконно ръководство. Политическата мафия може да бъде ударена само от целокупния народ, това не е дело по силите на един човек. /bnews.bg

https://www.facebook.com/nikolay.barekov/videos/591512348006737/
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР