Днес Варненският окръжен съд призна за виновен 23-годишния Красимир А.,

...
Днес Варненският окръжен съд призна за виновен 23-годишния Красимир А.,
Коментари Харесай

27 г. затвор за Красимир, убил по особено мъчителен начин Надя в Аспарухово


Днес Варненският областен съд призна за отговорен 23-годишния Красимир А., че съзнателно умъртвил Надежда Ст. и му наложи наказване " пожизнен затвор “, което поради съкратената процедура беше сменено с " отнемане от независимост “ за период от 27г. Мъжът ще търпи наказването при първичен непоколебим режим.Според разширения петчленен правосъден състав убийството е осъществено по изключително непосилен метод за жертвата, като по делото предимство са имали отегчаващите виновността условия.  

Подсъдимият е наказан да заплати на майката и сина на жертвата обезщетение за претърпените неимуществени вреди вследствие на действието – обща сума в размер на 210 000 лв., считано от 07.11.2017 год., като отхвърли предявения иск за разликата до 330 000  лева. 

Припомняме, че съгласно обвиняването на 7 ноември 2017г. Красимир А., пребил до гибел 18-годишната родилка Надежда Ст. след избухнал скандал посред им. Той има 6 ефикасни присъди, като има данни че е наркозависим. Младият мъж излязъл от пандиза на 20 октомври 2016г., а с жертвала живеел от 6 месеца. Броени дни преди съдбовния случай – на 22.10.2017г. Надежда родила момченце, което изоставила, като бащата на детето не бил Красимир А. 

Присъдата предстои на обжалване или митинг пред Апелативен съд - Варна.  
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР